cat | esp
                 
 
 
 
Can Solà té com a base una educació lúdica, educativa i personalitzada per a cada grup, tenint en compte l'edat, el nombre i les característiques de cadascun d'ells.

El nostre equip de monitors/es té la màxima cura de les activitats, així com de potenciar els petits hàbits quotidians.

Tenim molt en compte l'educació especial i fem projectes per a cada grup. Les nostres activitats des del Cicle Infantil fins a l'ESO tenen un eix d'animació per tal que el nen/a s'integri millor.

Els menús són complerts i s’adapten a les persones amb necessitats alimentàries especials.

A Can Solà ens esforcem per a proporcionar als mestres tota la informació necessària sobre el desenvolupament de les colònies, ja sigui a través d’una visita a l’escola com oferint als mestres la possibilitat de visitar la finca.

Disposem d'infermeria per atendre qualsevol incident i de vehicles propis per el trasllat de persones accidentades als hospitals més propers.
 
 
 
 
 
 
 
El nostre centre serveix de base per a l’organització de trobades esportives de diverses especialitats, com ara, futbol, arts marcials (karate, jiu-jitsu,...), esgrima, volei, bàsquet,...

Per això ens estem esforçant ja fa uns anys en la millora de les instal·lacions esportives. Els menús que oferim per esportistes són complerts, abundants i de bona qualitat, considerant les necessitats energètiques d’aquests col·lectius.

Amb els nostres equipaments aconseguim que tots els campus que s’organitzen, tinguin un suport lúdic molt important per a fer activitats que complementin els entrenaments propis de l’esport en el qual es basa el campus, i així garantir l’èxit del mateix.
 
 
 
 
 
 
 
Els espais de Can Solà ens permeten adaptar l’estil de celebració a la idea i gustos dels nostres clients, a l’hora d’organitzar un esdeveniment.

És per això que procurem rebre la visita dels clients amb l’objectiu de que puguin conèixer els espais, i junts, trobem la forma de fer realitat la seva idea en quant a menjars, decoració, ubicació del convidats, escenaris de la festa, equipaments necessaris, serveis que ofereix la casa i logística en general.

Oferim l’assessorament basat en la nostra experiència i els nostres contactes amb el sector de les celebracions en materia de caterings, lloguer de carpes, animacions, decoracions florals, ... etc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can Solà ofereix als visitants els serveis d'allotjament, mitja pensió, pensió complerta i dinars per a passar un dia a la casa.

Totes les habitacions disposen de lavabos amb aigua calenta. Disposem de piscina, zona de jocs infantils, pista de volei i de bàsquet, sala per a reunions o festes, zona d'aparcament i diverses esplanades per a gaudir de la natura.

La nostra cuina és casolana i de bona qualitat, amb menús complerts d'acord amb els gustos dels clients i una dieta equilibrada.

Disposem de televisió, vídeo, equip de música, telèfon, servei de préstec de roba de llit i mantes, calefacció i servei de bugaderia per als grups que ho demanin.

La nostra privil·legiada situació, a 5 minuts de l'AEROPORT DE GIRONA, ens acosta a tota la oferta de vols de companyies de baix cost que operen cap a tota Europa.

 
 
 
 
 
                 
  © 2007 Can Solà Legal | e.mail